Patakparti Pihenőház

Patakparti Pihenőház (1) Patakparti Pihenőház (2) Patakparti Pihenőház (3)
Patakparti Pihenőház adatai:
cím:
Patakparti Pihenőház
3416   Tard
Rózsa Ferenc út. 75
telefon:
20/494-4021
nyitva:
március 15. - október 31.
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, falusi üdülőház, falusi szálláshely, magánszálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba
tájékoztató árak:
2300-2800 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
Szakadjon ki a szürke hétköznapokból és legyen a vendégünk az észak-magyarországi Patakparti Pihenőházban, ahol március 15 és október 31 között várjuk kedves vendégeinket a legkülönfélébb kényelmi szolgáltatásokkal! A szállás Tard településen található, a természet lágy ölén tiszta, csendes környezetben.

A gazdag növény- és állatvilágnak köszönhetően mindenkinek ajánljuk ezt a helyet, aki szereti a természetet és akinek elege van a nagyvárosi forgatagból. A Tájházak igazi különlegesség, amely többek között az éppen épülő Táncpajtának köszönheti népszerűségét. Pihenőházunk 2005-ben megkapta a Falusi -és Agroturizmus legmagasabb kitűntetését.

Sátorozási és biztonságos parkolási lehetőség, kényelmes, jól berendezett szobák, bográcsozás, sütés, főzés és kerti partik rendezése, falusi udvar bemutatása és biotermékek forgalmazása egy helyen. Jöjjön el hozzánk és gazdagodjon a falusi turizmus minden élményével!
Patakparti Pihenőház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, orosz

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, játszótér, játszótér

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó, programszervezés, grillező, kerti bútorok, házi tej és tejtermékek, kerti terasz, kerti bútor, játszóhely, játszótér

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, gyorsétterem, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fazekasok, Ősember-barlang, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, bemutató gazdaság, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Falusi és Agroturizmus Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Egyesülete, Falusi Turizmus Egyesülete

Booking.com