Szállás regisztráció űrlap

Szeretne megjelenni a Belföldi Utazás oldalon, mint szállásadó?

Regisztrálja szálláshelyét a Belföldi Utazás oldalon az alábbi űrlap kitöltésével, így szálláshelye megjelenhet adatbázisunkban.
A szolgáltatásunk díját a szállás típusának kiválasztása után tekintheti meg az alábbi űrlapon.
Kérjük adja meg szálláshelyének adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Regisztráció menete

  • Kitölti az alábbi űrlapot
  • e-mailben kap egy belépési kódot
  • adminisztrációs oldalra belépve befejezi a regisztrációt és jóváhagyja a megadott adatokat
  • aktiváljuk szállását oldalunkon
Nyári akciónk keretében kedvezményt biztosítunk az Ön részére.
Az akció 2017. augusztus 31-ig érvényes.

magánszálláshely
apartman
üdülőház
turistaház
kemping
részére

11000 Ft
15000 Ft helyett

panzió
ifjúsági szállás
hotel 1* 2* 3*
részére

15000 Ft
21000 Ft helyett

hotel 4* 5*
részére

22000 Ft
31000 Ft helyett


SZÁLLÁSHELY ADATOK
Válassza ki a szállás típusát:
Az ár megtekintéséhez válassza ki a szállás típusát.
Szállás neve:
Szállás címe:
irányító szám:
település:
utca:
Telefon:
Fax:
Honlapcím: http://
E-mail:
KAPCSOLATTARTÁSI, SZÁMLÁZÁSI ADATOK
Számlázási adatok:
Adatok másolása: a szállás adatok átmásolása a számlázási adatokba
Számlázási név:
Számlázási cím:

Adószám:
Levelezési adatok:
Adatok másolása a számlázási adatok átmásolása a levelezési adatokhoz
Adatok másolása a szállás adatok átmásolása a levelezési adatokhoz
Levelezési név:
Levelezési cím:

Kapcsolattartó:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:
Szerződési feltételek:
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A TourInformatika Kft. (székhely: 4024 Debrecen, Szent Anna u. 37., postacím: 4001 Debrecen, Postafiók 520.) továbbiakban mint Szolgáltató ezen általános szerződési feltételek mellett vállalja az Belföldi Utazás Adatbázisban (www.belfoldiutazas.hu) történő adatmegjelenítést

Jelen szerződés -egyéb írásos szerződés hiányában- érvényes minden olyan -akár szóbeli- megállapodásra, mely az Belföldi Utazás Adatbázisában (www.belfoldiutazas.hu) történő adattárolást érinti.

Fogalmak és meghatározások:
Megrendelő: aki a turisztikához kapcsolódó szolgáltatását (szállás, vendéglátás, stb) jelen szerződés szerint az Belföldi Utazás Adatbázisban meg szeretné jelentetni.
Adatbázis: turisztikai szolgáltatások (pl. szállás, vendéglátás, utazás, stb.) gyűjteménye, amely kereshető, listázható a megadott weboldalakon.
Weboldal: az adatbázis publikus, bárki számára nyitott elérhetőségét biztosítja, amely oldalon kereshető és listázható az adatbázis.
Regisztráció: az a folyamat, amikor a Megrendelő megadja szolgáltatásainak adatait, hogy az adatok az Adatbázisban meg tudjanak jelenni. A regisztráció a weboldalon kezdeményezhető.
Ügyfélkapu: Az az internetes weboldalon keresztül elérhető adminisztrációs felülete, ahol a Megrendelő turisztikai szolgáltatását módosíthatja. (http://www.belfoldiutazas.hu/ugyfelkapu/)
Érdeklődő: az a harmadik fél, aki a Megrendelő bármely, az adatbázisban szereplő turizmushoz köthető szolgáltatását igénybe szeretné venni és felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel.
Utazó: az az érdeklődő, aki a Megrendelő bármely, az adatbázisban szereplő turizmushoz köthető szolgáltatását megrendeli és azt igénybe veszi.

1. A Szolgáltató e szerződésben arra vállal kötelezettséget, hogy a Megrendelő vállalkozás regisztráció során megadott adatait az Belföldi Utazás Adatbázisban tárolja és azt a szerződés időtartamára a www.belfoldiutazas.hu címen elérhető internetes honlapon hozzáférhetővé, kereshetővé teszi.
2. A közölt adatokért a Megrendelő tartozik felelősséggel. A Szolgáltató fenntartja a jogot a Megrendelő által közölt adatok ellenőrzésére, a valótlan adatok törlésére, módosítására, pontosítására.
3. A Szolgáltató csak a Megrendelőtől származó adatokat jelenteti meg. Amennyiben a szerződés időtartama alatt adatváltozás történt, azt a Megrendelő a Szolgáltatótól kapott ügyfélazonosító és jelszó párral saját maga tudja módosítani. A módosítás elmulasztásából eredően a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.
4. A Szolgáltató a megrendelt szolgáltatást a regisztrációnál feltüntetett tarifatáblázat alapján meghatározott szolgáltatási díj ellenében végzi. A tarifatáblázatban kerül rögzítésre a mindenkor és mindenkire irányadó alapár és felárak mértéke (továbbiakban, együtt: szolgáltatási díj).
5. A regiszrációs űrlapon közölt árak az ÁFA-t tartalmazzák. A Magyarországon érvényes ÁFA kulcs: 27%. Amennyiben a Megrendelő közösségi adószámmal rendelkezik és ezt a regisztráció során megadta, abban az esetben részére az ÁFA nem kerül felszámításra. A közösségi adószám helyességét a Szolgáltató minden esetben leellenőrzi. Amennyiben a közösségi adószám hibás, a Szolgáltató kéri a Megrendelőt a pontosításra. A Szolgáltató közösségi adószám hiányában csak a Magyarországon érvényes ÁFA tartalmú számlát állíthat ki.
6. A Szolgáltató a regisztráció befejezése után díjbekérőt állít ki a Megrendelő részére. A Megrendelő vállalja, hogy regisztrációt követő 8 napon belül kiegyenlíti az adatbázisba kerülés díját a Szolgáltató által megadott bankszámla számra átutalással.
- Amennyiben a díjfizetés nem történik meg időben, a Szolgáltató a Megrendelőt figyelmezteti erre. Ha a szolgáltatási díj a regisztráció utáni 15. napon sem érkezik meg, abban az esetben a Szolgáltató jogosult törölni a Megrendelő adatait.
- A beérkezett szolgáltatási díjakról a végleges számlát a díj beérkezését követő 15 napon belül postán vagy elektronikus számlával juttatja el a megrendelő részére.
7. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy késedelmes fizetés esetén a Szolgáltató a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő késedelmi kamatot is felszámíthat.
8. Amennyiben a Megrendelő a korábbi megrendelésének ellenértékét a Szolgáltató felhívása ellenére késedelmesen vagy nem teljesíti, a Szolgáltató jogosult -a késedelmi kamat felszámításán túlmenően- az esetlegesen fennálló szerződés(eke)t -kártérítési kötelezettség nélkül- azonnali hatállyal felmondani, vagy a még sorban álló megrendelés(ek) teljesítését felfüggeszteni a tartozások rendezéséig, illetőleg új megrendelés elfogadását megtagadni.
9. A Szolgáltató a Megrendelő adatbázisban való megjelenésének eredményességéért (pl. érdeklődők száma, utazók száma) nem tud garanciát vállalni, ezért a Megrendelő elfogadja, hogy ilyen alapon kártérítési követeléssel nem lép fel.
10. A www.belfoldiutazas.hu honlap rendelkezésre állási ideje a szerződés időtartamának éves átlagban min. 95%-a, a fennmaradó idő a számítógépes rendszer és az adatbázis karbantartására, frissítésére fordítódik.
- Ha a Szolgáltató a szerződésben foglaltakat neki fel nem róható okból nem tudja teljesíteni (jellemzően harmadik felek által okozott hibák pl. áramszünet, internet szolgáltatás szünetelése, stb) nem számít karbantartásnak.
- A rendelkezésre állási időn belül minden nap 0-24 óráig elérhető az adatbázis az interneten.
11. A szerződés időtartama alapesetben 1 azaz egy év.
12. A Szolgáltató a szerződés lejárata előtt értesíti a Megrendelőt, aki az Ügyfélkapun (http://www.belfoldiutazas.hu/ugyfelkapu/) keresztül kérheti a szolgáltatás folytatását vagy megszüntetését. Visszajelzés hiányában a szolgáltatási szerződést megszűntnek tekintjük.

2016. 05. 01
Szabályzat elfogadása: elfogadom a szabályzatot
Ellenőrző kód: Írja be az alábbi képen látható szót:
új kép kérése