Hotel Villa Natura

Hotel Villa Natura*** Környezet Franciaágyas szoba Comfort Classic szoba Delux szoba Fürdőszoba Panoráma étterem Esküvő helyszín Hotel Villa Natura (9) Horgászás Natura-tó Hotel Villa Natura (12) Hotel Villa Natura (13) Hotel Villa Natura (14) Harmónia
Hotel Villa Natura adatai:
cím:
Hotel Villa Natura
8747   Zalakaros
Zalakaros-Garabonc, Csobogó Köz 066/7
telefon:
06-93/540-145
fax:
06-93/540-146
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***
férőhely:
12 szoba (24 ágy)
2 apartman (8 ágy)
tájékoztató árak:
5900-8900 HUF / fő reggelivel
8400-11400 HUF / fő félpanzióval
IFA: 150 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Hotel Villa Natura Kis-Balaton

Zalakaros - Kis-Balaton
A 2007-ben átadott Hotel Villa Natura itt épült, közvetlenül Zalakaros mellett 1 km-re, a gyógy-és élményfürdőtől mindössze 3500m-re, a már említett páratlan kis-balatoni miliőben.
A Hotel Villa Natura és a hozzá tartozó Natura-tó egy 10 hektár lélekemelően szép zöld területen helyezkedik el. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vizibiciklizés, esetleg íjászat, lovaskocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat.

A gyönyörű Natura-tó partján exlusive környezetben ülve, ahogy a naplementét nézve poharunkban gyöngyözik a jó zalai bor – ez a Hotel Villa Natura.
Egy finom zalai túrós rétest vagy göcseji gombalevest kóstolgatva a zavartalan és hamisitatlan természet ölén – ez is a Hotel Villa Natura. Mindezek maradéktalan kiélvezéséhez hotelünk különböző prestige csomagajánlatokkal, programok széles választékával - például minőségi borkóstolókkal - a tópanorámás étterem nyújtotta kulináris élvezetekkel és közvetlen, családias hangulattal kíván hozzájárulni.

Gyerekekkel pihenő vendégeink számára különös figyelmet fordítottunk egy tájba illő játszótér megépítésére, ami a napozó vagy éppen az étteremben étkező szülők szeme előtt van.
Természet és állatszeretetünkből fakadóan kutyusokat és más házi kedvenceket is szívesen fogadunk.Hotelvendégeink számára kiemelt szolgáltatásunk a minőségi horgászat őshonos balatoni halakkal teli tavunkon.Sétálni, futni a területen kialakított túra-utakon, összebújni valahol egy eldugott padon, kiolvasni egy régen vágyott könyvet egy hatalmas fa alatt, meditálni a Natura Park mentén csordogáló Orosztonyi Patak csobogójánál, vagy bejárni az őzek és szarvasok éjszakai ivóhelyét, este denevéreket lesni a Natura-tó vize felett, kifogni a legnagyobb halat....- ez mind a Hotel Villa Natura.

Hotel Villa Natura paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált, szobaszervíz, internet

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, programszervezés, asztali tenisz, napozó ágy, taxi rendelés, kerti bútorok, napozóterasz, kerékpár kölcsönzés, kerékpárok, játék, biliárd, játszótér, kézimasszázs, Kártyaszoba, infraszauna, bankártya elfogadás, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, múzeum, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, autókölcsönzés, borkóstolás, fazekasok, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com