Szalajka Fogadó

Szalajka Fogadó (1) Szalajka Fogadó (2) Szalajka Fogadó (3) Szalajka Fogadó (4)
Szalajka Fogadó adatai:
cím:
Szalajka Fogadó
3348   Szilvásvárad
Egri út 2.
telefon:
36/564-020
fax:
36/564-020
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás
Jöjjön el a Szalakja Fogadóba és töltsön el nálunk néhány kellemes napot! Hagyja maga mögött a munkát, a szürke, stresszel teli hétköznapokat és merjen nagyokat álmodni! Abban a hitben él, hogy Önnek nem jár egy kis pihenés? Hessegesse el ezt a tévhitet és kényeztesse magát Magyarország méltán népszerű üdülőközpontjában!

A fogadó a település központjában, a hegyvidéki üdülőfalu szívében található. Az épület környékén több száz éves fák magasodnak az ég felé, a levegő pedig hihetetlenül tiszta. Összesen 24 db szobával várjuk vendégeinket, melyek mindegyikében minibár, színes televízió, fürdőszoba, jól felszerelt konyha és igényes WC teszi kellemessé az itt töltött időt.

Ezen felül szauna és masszázs biztosítja a teljes felüdülést. Az étterem 100-120 fő befogadására képes, ahol konferenciákat, és nagyobb rendezvényeket is tudunk szervezni igény szerint. Aki a sportot részesíti előnyben, annak sem kell messzire mennie, hiszen számtalan sportolási lehetőséget biztosítunk az épületen belül. Legyen a vendégünk és frissüljön fel nálunk!
Szalajka Fogadó paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, teljes ellátás, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, szauna, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, szolárium, szauna, múzeum, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com