Iskolakert Apartman

Iskolakert Apartman (1) Iskolakert Apartman (2) Iskolakert Apartman (3) Iskolakert Apartman (4) Iskolakert Apartman (5)
Iskolakert Apartman adatai:
cím:
Iskolakert Apartman
3950   Sárospatak
József Attila u. 19.
telefon:
47/311-885, 30/655-4725, 30/436-7089
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Az Iskolakert Apartman 3 család, esetleg kisebb baráti társaságok elszállásolását képes megoldani 10-12 fő erejéig. Kényelmes pihenési lehetőséget nyújtunk minden vendégünk számára, az úgynevezett "bodrogparti Athén" szívében, közvetlenül a csodálatos Iskolakert szomszédságában. Ez a zöldövezet képes arra, hogy elfeledtesse az emberrel a város szürke mindennapjait és a közlekedési dugókat, amibe nap mint nap kényszerülünk.

Az Iskolakert szoborparkjában kellemes sétákat tehetünk, de akár sportolhatunk is az igényesen kialakított ping-pong asztalon és a futballpályán.

Az apartmanban 3 szoba található, melyek összkomfortosak, konyhájuk jól felszerelt és könnyedén használható. A konyhában egyébként egy kandalló is kialakításra került a jobb hangulat érdekében. Ismerje meg ezt a gyönyörű helyet és legyen a vendégünk!
Iskolakert Apartman paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com