Piroska Vendégház

Piroska Vendégház (1)
Piroska Vendégház adatai:
cím:
Piroska Vendégház
3388   Poroszló
József Attila út 20.
telefon:
06-36/353-666, 06-20/359-2423
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, magánszálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba (7 ágy)

Leírás
A Piroska Vendégház Poroszló szívében található, mindössze néhány száz méterre a Tisza-tó csodálatos partjától. A szálláshoz egy hatalmas udvar található, amelyen egy saját tulajdonú halastó került kialakításra. Ez a halastó a Tiszta-tóhoz hasonlóan alkalmas arra, hogy a horgászatot kedvelők eltöltsenek itt néhány kellemes percet horgászbotuk társaságában.

A szállás 2 szobával rendelkezik, s összesen 7 ággyal várjuk a pihenni vágyókat. A szobákban konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád, TV és rádió találhatók. Az udvarban a halastón kívül egy udvari tűzhely is kialakításra került, ahol főzési és sütési lehetőség kínálkozik.

Szakadjon ki egy kicsit a városi forgatagból, ismerje meg a Tisza-tó csodálatos vidékét és szippantson egy nagyon a friss levegőből, amely minden természetet és pihenést kedvelő álma!
Piroska Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com