Körösiék Vendégháza

Étkezés igény szerint! Körösiék Vendégháza (2) Körösiék Vendégháza (3)
Körösiék Vendégháza adatai:
cím:
Körösiék Vendégháza
4941   Penyige
Kossuth u. 122.
telefon:
30/326-9562, 30/638-3581
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Jöjjön el Penyigére, ahol a Körösiék Vendégháza szálláshely egész évben szeretettel várja kedves vendégeit komfortos szobáival és exkluzív szolgáltatásaival! Ez a vidék a szatmári Tiszahát más néven az Erdőhát kapujában helyezkedik el és irodalmi emlékekben rendkívül gazdag. Éppen ezért sokan választják úti célként ezt a helyet, Ön se legyen hát kivétel!

Szobáinkban konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tűzhely, WC, zuhanyzó, fürdőkád és TV található a komfortérzet növelésének érdekében. 10 fő elhelyezésére rendezkedtünk be, 4 szobával, 3 fürdőszobával és egy tágas társalgóval. Ezen felül szabadtéren is süthetnek, főzhetnek vendégeink, így tehát semmi akadálya egy kerti partinak.

A közeli Szenke tavon horgászni és csónakázni egyaránt lehet. Amennyiben Ön a csend és a nyugalom szerelmese, ne késlekedjen, válassza ezt a meghitt helyet pihenésének helyszínéül. Legyen a vendégünk Körösiék Vendégházában!
Körösiék Vendégháza paraméterei:

Szoba paraméterei: TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, emlékmű, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com