Aranypatkó Vendégház

Aranypatkó Vendégház (1) Aranypatkó Vendégház (2) Aranypatkó Vendégház (3) Aranypatkó Vendégház (4) Aranypatkó Vendégház (5)
Aranypatkó Vendégház adatai:
cím:
Aranypatkó Vendégház
8596   Pápakovácsi
Attyapuszta 3.
telefon:
89/351-218, 20/246-0821
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Szereti Ön a természetet? Szeretne barangolni az erdőben, megtekinteni egy régi vizimalmot és romantikázni egy fantasztikus helyen? Akkor Pápakovácsi és az itt található Aranypatkó Vendégház tökéletes célpont az Ön számára! Ez a szálláshely 60 hektárnyi családi birtokon terül el, ahol az aktív és passzív pihenés mellett betekintést nyerthetünk a lótenyésztés világába és a tanyasi életforma minden titkába.

A szálláshelyen kívül egy családi vállalkozást is üzemeltetünk, ahol a falusi turizmus kerül előtérbe. Lehetőség van itt lovaglásra, teniszezésre, szaunázásra, szoláriumozásra, kerékpározásra és frissítő testmasszázson való részvételre.

Szobáink összkomfortosak, kényelmesek és tökéletesen alkalmasak arra, hogy jól érezhesse magát mindenki, aki erre vetődik. Legyen Ön is a vendégünk!
Aranypatkó Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német, francia

Szoba paraméterei: mikro, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, buszparkoló, TV, telefon, szauna, szolárium, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com