Kék Vendégház

Kék Vendégház (1) Tó Konyha Szoba Terasz Grill Kemence
Kék Vendégház adatai:
cím:
Kék Vendégház
3325   Noszvaj
Sikfőkút út 30
telefon:
36/463-420, 70/229-5755, 20/375-0076
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
4 szoba (2 ágy)
tájékoztató árak:
1500-2900 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
Az észak-magyarországi Noszvaj településen lévő Kék Vendégház egész évben várja kedves vendégeit falusi szálláshelyén, ahol minden kényelem és komfort biztosított. 4 szobával és szobánként 2 ággyal rendelkezünk, így családok és baráti társaságok részére egyaránt ideális ez a hely.

Attól függően, az év mely szakában látogat el hozzánk, számtalan érdekességet találhat ezen a csodálatos helyen. Vegyünk például a csodálatos hegyeket, erdőségeket és természeti kincseket, melyek segítségével minden természetbarát kikapcsolódhat itt a szürke hétköznapok után.

Legyen akár a lovaglás, akár a horgászás, akár a vadászat, akár a természetjárás szerelmese, Noszvaj és a környező régió a legideálisabb hely a pihenésre. Foglalja le szobáját nálunk és legyen a vendégünk szálláshelyünkön!
Kék Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német, olasz

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, TV, rádió, erkély, játszótér

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó, grillezési lehetőség, sakk, asztali tenisz, grillező, asztalitenisz, kerti terasz

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, kastély, emlékmű, színház, mozi, posta, benzinkút, &pince látogatás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, piac, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com