Gyenes Vendégház

Gyenes Vendégház (1)
Gyenes Vendégház adatai:
cím:
Gyenes Vendégház
3325   Noszvaj
Kossuth út 118
telefon:
36/463-309, 36/463-122, 30/281-3225
fax:
36/463-122
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Noszvaj egy hangulatos, vendégszerető, turisták által rendkívül közkedvelt település az észak-magyarországi régióban. Számtalan hegy, hatalmas erdőségek, madárcsicsergés, csend és friss levegő gondoskodnak arról, hogy a nagyvárosi forgatagból ide utazó vendégek maradéktalanul jól érezhessék magunkat ebben a régióban.

A szállás minden szobája fel van szerelve konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, WC-vel és zuhanyzóval. Ezen kívül TV és rádió is tartozik a felszereléshez, ami még kellemesebbé teheti az itt töltött időt. Az épület kialakításakor a mozgássérült vendégekre is gondoltunk, így a berendezés az ő kényelmüket is szolgálja.

A könryéken számtalan szórakozási lehetőség adott. Ha Ön a lovaglás, a teniszezés, a vadászat, a horgászat, a csónakázás, esetleg a műemléklátogatás szerelmese, itt garantáltan jól fogja érezni magát. Hívjon minket bátran és foglaljon szobát a Gyenes Vendégházban Noszvaj falu központjában!



Gyenes Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com