Nosztalgia Vendégház

Nosztalgia Vendégház (1) Nosztalgia Vendégház (2)
Nosztalgia Vendégház adatai:
cím:
Nosztalgia Vendégház
3400   Mezőkövesd
telefon:
49/312-914, 30/480-5305
fax:
49/312-914
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Ismerje meg a Nosztalgia Vendégházat, amely minden tekintetben rászolgált a nevére! Az épület nemrégiben lett felújítva és új kerttel, egy csodaszép tornáccal, fedett terasszal és ámbitussal gazdagodott a felújítási munkálatok során. A szobákban 80-100 éves bútorok találhatóak, melyek szintén gyönyörűen restauráltak, tökéletes állapotban díszítik a helyiségeket.

A szobákban a régi hangulat ellenére minden komfortelem megtalálható. Igényes konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó és fürdőkád, valamint egy tiszta WC áll vendégeink rendelkezésére. Az épület kertjében uvdari tűzhely került kialakításra annak érdekében, hogy a kerti partiknak semmiféle akadálya ne legyen.

Mezőkövesd sok nevezetességgel büszkélkedhet, a matyó kultúra hagyományai pedig évtizedek óta vonzzák a turistákat. Ismerje meg ezt a fantasztikus régiót és legyen a vendégünk a Nosztalgia Vendégházban!
Nosztalgia Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com