Kóbor Macska Fogadó

Kóbor Macska Fogadó (1) Kóbor Macska Fogadó (2) Kóbor Macska Fogadó (3)
Kóbor Macska Fogadó adatai:
cím:
Kóbor Macska Fogadó
9730   Kőszeg
Várkör u. 100.
telefon:
94/362-273
fax:
94/362-273
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.
szobák:
14
férőhely:
32
ár / fő:
1900 - 2150 HUF

Leírás

Fogadónk műemlék környezetben nyújt kellemes pihenési lehetőséget a hozzánk érkező vendégeknek. Szálláshelyünk a történelmi belvárosban található.

Szobáink ablakaiból csodálatos a kilátás többek között Kőszeg látképére, a Kálvária templomra, a Jézus Szíve templomra, a Jurisics várra és a hozzá tartozó vizesárokra A határ felől a Kőszegen áthaladó Bozsok irányába kiépített kerékpárút az épület előtt halad el.

A fogadó a XVIII. században épült barokk stílusú lakóházból lett kialakítva a 80-as évek közepén, amit 1997-ben teljesen felújítottunk és így nyerte el a mai formáját.

Az épület pincéjében bár működik. A földszinten ami korábban cselédlakként szolgált, porta és reggeliző-söröző van kialakítva.

Az első emeleten egy társalgó hűtőszekrénnyel és négy Zimmer található. Ezek a szobák két-, három- és négyágyasak. Zuhanyzóval és televízióval vannak felszerelve.

A tetőtérben is négy Zimmer található. Ezek a szobák két- és háromágyasak. Ezek közül két Zimmer azonos az első emelet szobáival, a másik két szobához pedig egy saját fürdőZimmer tartozik a folyosón.

Kóbor Macska Fogadó paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, sporteszköz-kölcsönzés, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, uszoda, múzeum, vár, színház, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com