Vén-Diós Üdülőház

Vén-Diós Üdülőház (1) Vén-Diós Üdülőház (2) Vén-Diós Üdülőház (3)
Vén-Diós Üdülőház adatai:
cím:
Vén-Diós Üdülőház
4921   Kisar
Táncsics u. 31/a.
telefon:
20/992-7046
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház, falusi szálláshely
Leírás
Az Észak-Alföldön található Kisar egy csendes, nyugodt kis település, amely képes arra, hogy elfeledtesse vendégeivel a nagyvárosi forgatagot és a szürke hétköznapokkal járó összes kellemetlenséget. Legyen a vendégünk ezen az apró településen a Vén-Diós Üdülőházban, ahol mindenki az Ön kívánságát lesi!

Az év 365 napján várjuk vendégeinket egy kellemes hétvégére, de akár egy egész hétre is. Szobáink ízléses berendezésére a teljes összkomfort jellemző. Jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosógép, WC, zuhany és fürdőkád várja Önt, de a TV és a rádió sem maradhat ki a sorból.

Az udvaron zárt parkolót alakítottunk ki a gépkocsik számára, de azoknak sem kell az unalomtól tartaniuk, akik a kerti főzést, sütögetést részesítik előnyben. Csomagolja össze túrafelszerelését és készüljön fel néhány kellemes, pihenéssel eltöltött napra!
Vén-Diós Üdülőház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, múzeum, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com