Solar Üdülőfalu és Kemping

Solar Üdülőfalu és Kemping (1) Solar Üdülőfalu és Kemping (2) Solar Üdülőfalu és Kemping (3) Solar Üdülőfalu és Kemping (4) Solar Üdülőfalu és Kemping (5)
Solar Üdülőfalu és Kemping adatai:
cím:
Solar Üdülőfalu és Kemping
8380   Hévíz
Ady u. (külterület)
telefon:
83/343-365
fax:
83/340-911
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház I., kemping ***

Leírás
Aki sosem  járt még Hévízen, az bizonyára szeretne eljutni erre a gyönyörű helyre. Ami nem is csoda, hiszen ez a vidék híres üdülőfalujáról és a számtalan szórakozási lehetőségről, amelyet itt találhatunk,. Ezen kívül a Balaton is pár kilométerre fekszik innen, ami még híresebbé és vonzóbbá teheti ezt a helyet.

A Solar Üdülőfalu és Kemping a Hévízi tótól mindössz 1300 méterre fekszik, egy rendkívül csendes, tiszta, nyugodt környezetben. Vendégeinket egy 2 szobás,  ágyas, nappalival, főzősarokkal és korszerű fürdőszobával felszerelt apartmanban tudjuk elszállásolni, melyekhez természetesen hűtőszekrény, TV és kerti garnitúra is tartozik.

Számtalan lehetőség adott a környéken, mint például a gyógytó, amely egész évben várja vendégeit, de érdemes ellátogatnunk a kilátótoronyba és az arborétumba is.

Legyen a vendégünk, foglaljon szállást idejében!
Solar Üdülőfalu és Kemping paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, mosógép, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, telefon, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf, &úszómedence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, vízpart, posta, benzinkút


Booking.com