Gelencsér Panzió

Gelencsér Panzió (1) Gelencsér Panzió (2) apartman Gelencsér Panzió (4) Gelencsér Panzió (5) Gelencsér Panzió (6) Gelencsér Panzió (7)
Gelencsér Panzió adatai:
cím:
Gelencsér Panzió
8380   Hévíz
Fisli köz 1.
telefon:
83/343-471, 30/552-4258
fax:
83/343-471
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió ****
férőhely:
5 apartman (2 ágy)
tájékoztató árak:
0-4590 HUF / fő ellátás nélkül
0-5670 HUF / fő reggelivel
IFA: 410 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Csomagajánlatok

Hévizen található Magyarország egyik legnagyobb termálfürdője, amely télen-nyáron kellemes hőfokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A víz egész évben 26-28 fok között alakul, ami megfelelő körülményeket biztosít az egész éves, felhőtlen fürdőzéshez. Itt várja Önt és kedves családját a Gelencsér Panzió, amely mindössze 500 méterre található a tó partjától.

A panzió környékén csodálatos szőlőhegyek emelkednek, a zöld övezetben pedig számtalan étterem található. Aki nem elégszik meg Héviz tavaival, az elutazhat a közelben lévő Balatonra is, ahol szintén egy hatalmas fürdőzésben lehet része.

A panzió szobái konyhával, tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, WC-vel, zuhanyzóval, fürdőkáddal és TV-vel felszereltek. Az épülethez egy parkoló is tartozik, valamint egy kert, ahol főzési, bográcsozási és szalonnasütési lehetőségek kínálkoznak. Ne késlekedjen hát, legyen a vendégünk!

Gelencsér Panzió paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, parkoló, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, hajózás, sporteszköz-kölcsönzés, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, kastély, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com