Apartman Hercegkút

Mindenre kiterjedő, részletes információ sok fotóval a honlapon
Apartman Hercegkút adatai:
cím:
Apartman Hercegkút
3958   Hercegkút
Petőfi út 91.
telefon:
47/312-375, 30/973-1537
fax:
47/513-209 (Leskó József)
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely

Leírás
Töltse szabadidejét és nyaralását Hercegkúton, ezen a csodálatos vidéken, ahol minden az Ön és családja kényelmét szolgálja!
Hercegkút mindössze 4 km-re található Sárospataktól, ettől a Zemplén térségi várostól. Aki szeretné felfedezni ezt a régiót, annak az Apartman Hercegkút ideális pihenőhelyet kínál.

Ez a festői környezet a tokaji világörökség részét képezi, és finomabbnál finomabb borokkal várja az ide érkezőket. Mielőtt ellátogat hozzánk, nézzen szét a programkínálatok között, hiszen a régió számtalan érdekességet tartogat Önnek!

Szállásunk minden extrával felszerelt, igazi kényelmet biztosít vendégeinek. A kertben egy udvari tűzhely és egy nagyobb terület gondoskodik arról, hogy gyermekei is felszabadultan érezzék itt magukat.
Apartman Hercegkút paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com