István Vendégház

szoba konyha Érsek kert Főiskola
István Vendégház adatai:
cím:
István Vendégház
3300   Eger
Agyagos
telefon:
36/411-505, 20/399-2551
fax:
36/411-505
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Eger mindig is vonzotta a turistákat, hiszen aki ide ellátogat, az nem csupán a finomabbnál-finomabb borokat kósolthatja meg, de megismerheti a magyar történelem legizgalmasabb fejezeteit is. Elég a híres várra gondolni, melynek segítségével a látogató visszatérhet a múltba és felidézheti a törökök elleni harc minden fejezetét.

Ebben a városban, a történelmi résztől mondössze 10 percre helyezkedik el az István Vendégház, ahol kényelmes szobák és vendégszerető személyzet várja a látogatót. 5 kétágyas szobával kedveskedünk vendégeinknek, melyek minden komfortelemmel fel vannak szerelve. Konyha, kényelmes ágyak, WC, zuhanyzó és TV találhtóak a szobák mindegyikében.

A vendégházhoz egy zárt parkoló is tartozik, ahol az autók biztonságosan elhelyezhetők. Ezen felül egy szalonnasütőhelyet és egy kerti grillezőt is kialakítottunk, így a kerti partik szerelmesei is nyugodtan meglátogathatnak minket. Jöjjön el hozzánk bátran és töltsön el nálunk néhány kellemes, gondtalan napot!
István Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com