Play Pub House

Play Pub House (1) Play Pub House (2) Play Pub House (3) Play Pub House (4)
Play Pub House adatai:
cím:
Play Pub House
4024   Debrecen
Batthyány u. 26.
telefon:
52/411-252
fax:
52/452-738
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió
férőhely:
13 szoba (27 ágy)
1 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
7900-15000 HUF / szoba ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás

Virágkarneváli csomagajánlat
Szobaárak 2009.
Kedvezmények

A Play Pub House Debrecen belvárosában, a Szent Anna és a Batthyány utca sarkán található. Ez a hely híres magyaros vendégszeretetéről és ír hangulatáról, mely minden apró berendezési kelléket áthat. A hely egyik érdekessége, hogy az ír és a magyar kettősség megfelelő egyensúlyban vannak egymással.

Minden ételünk - legyen akár ír, akár magyar - ízletes és bőséges adag. Koktéljaink különösen nyáron kelendőek, de természetesen télen is érdemes betérni hozzánk.

Az étterem felett helyezkedik el a szálloda rész, ahol 13 hangulatos szobával várjuk az ide látogató turistákat, pihenni vágyókat. Telefon, TV, rádió, internet és ébresztőóra gondoskodik arról a kényelemről, amit vendégeink joggal elvárhatnak.

Térjen be Ön is hozzánk!

Play Pub House paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon, WIFI

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, étterem, bár, TV, rádió, telefon, pénzváltás, széf, társalgó, taxi rendelés

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, színház, mozi, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, piac, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: HVG Klub, Ticket Restaurant elfogadóhely, Hungary Card elfogadóhely, Sport Plussz elfogadóhely

Booking.com