Kincses Vendégház Panzió ***

Kincses Vendégház Panzió *** (1) Kincses Vendégház Panzió *** (2) Kincses Vendégház Panzió *** (3) Kincses Vendégház Panzió *** (4) Kincses Vendégház Panzió *** (5) Kincses Vendégház Panzió *** (6) Kincses Vendégház Panzió *** (7) Kincses Vendégház Panzió *** (8) Kincses Vendégház Panzió *** (9)
Kincses Vendégház Panzió *** adatai:
cím:
Kincses Vendégház Panzió ***
4026   Debrecen
Pesti u. 31.
telefon:
70/773-3970
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió III., vendégház
férőhely:
8 szoba (20 ágy)

Leírás

A Kincses Vendégház Panzió*** Debrecen belvárosában helyezkedik el a Tesco áruház oldalával szemben a Pesti utca 31. szám alatt.   A Pesti utca része annak a körgyűrűnek mely összeköti a 4-es számú főutat a 35-ös főúttal, ezért a városunkba érkező vendégeink számára könnyen megtalálható.  Debrecen egyik legpatinásabb utcáján, a Hatvan utcán egy kellemes sétával pár perc alatt el lehet érni a Kossuth teret, a belváros szívét.

Innen már látható a Déri Múzeum, a Kölcsey Konferencia Központ, valamint megtalálható számos vendéglátó és szórakoztató hely. Az ingatlanunktól 300 méterre fekszik a Kenézy Gyula Kórház és a Segner tér, melyről egyszerűen és gyorsan el lehet jutni tömegközlekedési eszközzel a város bármely pontjára.  Vendégházunkat 2006. december 1-én nyitottuk meg.

A ház 8 (más-más hangulatot árasztó) szobájának berendezésekor a mai bútorok modernségét az antik berendezési tárgyak egyediségével, "bájával" próbáltuk ötvözni.

Minden szobához külön zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. Ezek mellett fagyasztós hűtőszekrénnyel, 70cm-es televízióval és légkondicionálóval is felszereltük őket. A vendégeink egészségéért pedig bio-matracos fenyő ágy, és antiallergén ágynemű felel.  

A recepció épületében egyedi berendezésű társalgó várja, az este még közösségi beszélgetésre, csendes szórakozásra vágyó csoportokat. A gépkocsik részére  zárt udvart biztosítunk.

Szeretnénk, ha a Debrecenben és környékén eltöltött kellemes vagy dolgos napok éjszakai, kényelmes pihenése is hozzájárulna ahhoz, hogy visszatérő vendégünk lehessen! 

Családi Vendégház - családi kiszolgálás - kellemes hangulat!

Kincses Vendégház Panzió *** paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, orosz

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, strand, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com