Caragana Étterem és Panzió

Caragana Étterem és Panzió (1) Caragana Étterem és Panzió (2) Caragana Étterem és Panzió (3) Caragana Étterem és Panzió (4) Caragana Étterem és Panzió (5) Caragana Étterem és Panzió (6) Caragana Étterem és Panzió (7)
Caragana Étterem és Panzió adatai:
cím:
Caragana Étterem és Panzió
4028   Debrecen
Sámsoni u. 39.
telefon:
52/540-000, 70/250-7788
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Járt már Ön valaha Debrecenben? Ha igen, akkor biztosan tudja, hogy a város egyik legszebb része a Nagyerdő és a környező park, csónákázó tó. Pontosan ebben az övezetben található a Caragana Panzió, amely egész évben várja kedves vendégeit sokszínű szolgáltatásaival.

Maga az épület mindössze néhány száz méterre található a fürdőtől és a Főnix Csarnoktól. A panzióban található egy étterem, egy grillsütő, egy társalgó és egy tűzhely, valamint egy igényesen felszerelt konyha annak érdekében, hogy vendégeink saját maguknak készíthessék el az ételt, ha erre van igény.

Ezen kívül minden szoba tartalmazza a szükséges komfort elemeket, úgy mint fürdőkád, zuhanyzó, TV, rádió, telefon és WC. A szolgáltatások között megtalálható a félpanziós és teljes ellátás, reggeli felszolgálása valamint sporteszköz-kölcsönzési lehetőség.

Legyen Ön is a vendégünk!
Caragana Étterem és Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, étterem, bár, TV, rádió, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, csónakázás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, színház, mozi, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com