Erika Vendégház

Erika Vendégház (1) Erika Vendégház (2) Erika Vendégház (3)
Erika Vendégház adatai:
cím:
Erika Vendégház
8074   Csókakő
Kossuth u. 40
telefon:
22/422-162, 20/218-3537
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Az Erika Vendégház Csókakőn talható a közép-dunántúli régióban és egész évben szeretettel várja minden kedves vendégét egy kellemes kikapcsolódás keretein belül. Ez a csendes település tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember kipihenje az évi fáradalmakat és feltöltődjön energiával, mielőtt újra munkába állna.

A szobákban kellemes hangulat és kényelem vár mindenkit. Jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kényelmes, nagy ágyak, WC, zuhanyzó, fürdőszoba. Ha kedvenceit is szeretné magával hozni, akkor sincs gond, ugyanis a szállás állatbarát. Akár kutyáját, akár macskáját behozhatja hozzánk minden gond nélkül.

A szálláshoz egy belső udvar is tartozik, ahol főzni és bográcsozni egyaránt lehet. Természetesen autója miatt sem kell aggódnia, hiszen a belső parkolóban minden jármű biztonságosan elhelyezhető. Ne keresgéljen tovább, legyen a régió vendége! Ismerje meg a környéken, túrázzon egy nagyot és élvezze a friss levegőt családja, barátai társaságában!
Erika Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com