Patrícia Vendégház

Patrícia Vendégház (1)
Patrícia Vendégház adatai:
cím:
Patrícia Vendégház
9737   Bük-fürdő
Kristály u. 35.
telefon:
30/439-9156, 94/358-162
fax:
94/358-162
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház I., vendégház

Leírás
Jöjjön el Ön is a Nyugat-Dunántúlon található Bük-fürdő településre és legyen a vendégünk az egész évben nyitva tartó Patrícia Vendégházban, amely minden elkövet azért, hogy az ide látogató utazó jól és kényelmesen érezhesse magát nálunk! Ismerje meg a régió nevezetességeit és kapcsolja ki magát, hogy a sok szürke hétköznap után feltöltődhessen energiával!

A szállás nem messze található a gyógyfürdőtől. Aki nálunk megszáll, annak kedvezményes belépő- és kezelőjegy áll rendelkezésére, ne hagyja hát ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szobáinkban kényelmet és otthonosságot talál. A konyha jól felszerelt, hiszen hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely egyaránt található benne. A szobákban kényelmes ágy várja vendégeinket, a WC, fürdőszoba, zuhanyzó pedig európai színvonalú, megfelel a mai kor elvárásainak.

A környéken természetesen számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség adódik. Természetjárás, csónakázás, horgászat, strand, fürdő, szauna, lovaglás, golfpálya... ezek csupán példák a szinte felsorolhatatlan listáról. Ne legyenek kételyei, nálunk garantáltan jól fogja érezni magát!
Patrícia Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: félpanzió, ebédlő, zárt parkoló, TV, rádió, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, lovaglás, horgászat, természetjárás, strand, gyógyfürdő, szolárium, szauna, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com