Apartman Rajna

Homlokzat Játszótér Kerti tó Hálószoba Emeleti terasz
Apartman Rajna adatai:
cím:
Apartman Rajna
3412   Bogács
Zöldváralja út 8.
telefon:
30/985-5247
fax:
49/334-221
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház
férőhely:
9 apartman (36 ágy)

Leírás
Bogács egy csodálatos üdülőközség, amely a Bükkaljai Borvidék központjaként is elhíresült. Nem csupán a borairól híres azonban ez a táj, hanem gyógyfürdőjéről és strandfürdőjéről is, mely egyrészt segít abban, hogy a gyógyulni vágyók jól érezzék magukat, másrészt segít a kikapcsolódásban és a felfrissülésben a meleg nyári napokon.

Ezen a csodálatos vidéken, a Zöldváralja utcában található az Apartman Rajna, ahol családias környezetben, 9 önálló lakrésszel várjuk a vendégeket az év 365 napján! A szállástól mindössze 50 méterre található az önkiszolgáló élelmiszerüzlet, de 200 méteren belül árban és minőségben eltérő éttermek is helyet kaptak.

A szobák mindegyike kényelmes, összkomfortos és rendelkezik televízióval, konyhával, WC-vel és zuhanyzóval. Ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik, nem kell tovább keresgélnie, szálljon meg nálunk!
Apartman Rajna paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, hűtőszekrény, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, TV, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó, kerékpár kölcsönzés

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, kastély, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com