Őszögi Vendégház

Őszögi Vendégház (1) Őszögi Vendégház (2) Őszögi Vendégház (3) Őszögi Vendégház (4) Őszögi Vendégház (5) Őszögi Vendégház (6)
Őszögi Vendégház adatai:
cím:
Őszögi Vendégház
3243   Bodony
Dózsa Gy. u. 74.
telefon:
36/374-290
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
szobák:
3
férőhely:
10(+1)
ár / fő:
2000 - 2500 HUF

Leírás
Szeret Ön túrázni? Szereti a természetet, a friss levegőt és a madarak csicsergését? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a Mátra hegységben található Bodony településre, ahol megtalálja az Öszögi Vendégházat! A kis település földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően nyugodt pihenési lehetőséget kínál a család minden tagjának.

Maga a vendégház az 1920-as években épült, megőrizva a falusi turizmus minden védjegyét és sajátosságát. 2 háromágyas szobával rendelkezünk, melyek mindegyikében kialakítottunk egy igényes konyhát, fürdőszobát, WC-t és zuhanyzót. A belső téren egy füves udvar található, ahol kerti partik megrendezésére és főzésre egyaránt van lehetőség.

A környék által biztosított szórakozási lehetőségek szinte korlátlanok. A természeti kincsek mind csak arra várnak, hogy Ön felfedezhesse őket. Ne késlekedjen hát, legyen a vendégünk és ismerje meg a Mátra csodálatos hegyeit, barlangjait, turista látványosságait!
Őszögi Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com