Hotel Margaréta

Hotel Margaréta (1) Hotel Margaréta (2) Hotel Margaréta (3) Hotel Margaréta (4) Hotel Margaréta (5) Hotel Margaréta (6)
Hotel Margaréta adatai:
cím:
Hotel Margaréta
8230   Balatonfüred
Szécsenyi u. 29.
telefon:
06-87/343-824
fax:
06-87/341-088
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás

A Hotel Margaréta szálloda a közkedvelt és folyamatosan fejlődő üdülőhely, Balatonfüred frekventált részén helyezkedik el, közvetlenül a 71-es főút mellett.
A hotel 50 db kétágyas, balkonos, WC-s zuhanyzóval ellátott, tágas, pótágyazható szobával, valamint 1 db fürdőszobás szállodai apartmannal rendelkezik. A szobák felszereltségéhez TV, rádió, és hűtőszekrény is tartozik.

A hotel közel egy hektáros, zárt parkjában lehetőség nyílik a biztonságos parkolásra, illetve sportolásra, játékra alkalmas zöld terület is szolgálja a vendégek igényeit.

A családias környezetben nem csak egyéni vendégeket, hanem gazdasági szervezeteket is szeretettel várunk. Három, egyenként 30 fő befogadására alkalmas konferencia terem biztosít ideális körülményeket céges rendezvények, tárgyalások, tréningek, továbbképzések számára.

A környék kiválóan alkalmas a tartalmas kikapcsolódásra.


Kiemelt távolságok:

   - legközelebbi strand: 120 méter

   - vizisí, strand (Füred Camping): 300 méter

   - Annagora Aquapark Balatonfüred (wellness), görög falu: 300 méter

   - hajóállomás, Tagore sétány, reformkori városrész: 500 méter

   - teniszpálya: 0 méter

   - legközelebbi üzemanyagtölto állomás: 80 méter

   - Balaton Konferencia- és Sportközpont, multiplex mozival: 200 méter

 

KONFERENCIÁK LEBONYOLÍTÁSA

Kösse össze a kellemest a hasznossal! Képezze nálunk munkatársait, kihasználva a három konferencia termünk adta lehetőségeket! Szükség esetén ellátást biztosítunk.
Konferenciatermek:
- 2 db 30 fő befogadására alkalmas
- 1 db 20 fő befogadására alkalmas

Várjuk ajánlatkérését!

TENISZ

Vendégeink számára ingyenes teniszpálya használatot biztosítunk a szálloda melletti teniszpályákra.

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS

Használja ki a környék nagyszerű kerékpár útvonalait kirándulásra, sportolásra! Szállodánk vendégei számára kedvezményes áron érhető el a bárki által igénybe vehető, helyben működtetett kerékpár-kölcsönzői szolgáltatás, így nem kell sajátjuk szállításáról, tárolásáról gondoskodniuk.

GYERMEKJÁTSZÓ

Pihenjen nyugodtan a szálloda parkjának padjain, míg gyermeke a biztonságos, uniós előírásoknak megfelelő játszóterünkön köti le energiáját.

DRINK BAR

Szórakozzon helyben, szállodánk megújult Drink Bar-jában! Széles italválaszték, kedvező árak! Vendégeinknek így nem lesz gondjuk taxira!

KERTI PARTIK LEBONYOLÍTÁSA

Ünnepelje nálunk családja fontos eseményeit, vagy hívja meg munkatársait egy kötetlen szórakozásra! Rossz idő esetén rendezvénysátor biztosítható.

Hotel Margaréta paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: reggeli, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, bár, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kutya/macska bevihető, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, benzinkút


Booking.com