Pesti Vendégház

Pesti Vendégház szoba konyha kályha fürdőszoba
Pesti Vendégház adatai:
cím:
Pesti Vendégház
8999   Zalalövő
Petőfi Sándor u. 9/A
telefon:
92/371-324, 06/30/483-8805
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás

Zalalövő központjában csendes, nyugodt, családias környezetben önálló vendégházunkba várjuk egész évben a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyó kedves vendégeinket.

Vendégházunkba 2db 2 ágyas szoba található, melyekhez 2 - 2 db pótágy biztosított. A közös beszélgetések, tévézések helyszíne a kényelmes társalgó, a jól felszerelt konyhában lehetőség van a nyugodt étkezésre. A fürdőszoba tusolóval és fürdőkáddal áll a vendégek rendelkezésére, a WC pedig különálló helyiség.

A vendégház környezete szépen gondozott, parkosított, gépjárművel érkező vendégeinknek zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szeretettel várjuk bármely évszakban családokat (kisgyermekes családokat), párokat, baráti társaságokat.

A festői környezetben lévő zalalövői Borostyán  - jó strandolási, horgászati lehetőséget nyújt. Az Örség közelsége tartalmas kirándulást biztosít kerékpárral vagy gépjárművel egyaránt. A szomszéd faluban, Csödén lovaglásra is van mód.
Szlovénia és Ausztria határaitól 30 - 40 km-re található Zalalövő, ezért külföldi kirándulás is része lehet a nálunk eltöltött felejthetetlen napoknak.

Városunktól 25 km-re Zalaegerszegen az Aqua City fürdő és élménypark, valamint a fedett és szabadtéri termálfürdő szintén 25 km-re található.

A magyar - szlovén vasútvonal lehetővé teszi, hogy az Adriai - tengerre vonattal is el lehet jutni Zalalövőröl. Közép - Európa leghosszabb völgyhídját és a Zsuzsi - alagutat is átszeli a gyorsvonat.

Azok a vendégek, akik vonattal vagy autóbusszal érkeznek kb. 300 métert kell gyalogolniuk vendégházunkhoz.

Látnivalók a környéken:

  • Római katolikus templom
  • Népi műemlékház
  • Római kori ásatás
  • Villa Publica Romkert
  • Göcseji Múzeum
  • Göcseji Falumúzeum
  • Petőfi emlékmű
  • Örségi Nemzeti Park
Pesti Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com