Hegyhát Gyöngye Panzió

Panzió Szoba Konyha Társalgó Udvar részlet Udvar részlet Közlekedő Szoba Fürdőszoba Panzió bejárat
Hegyhát Gyöngye Panzió adatai:
cím:
Hegyhát Gyöngye Panzió
9800   Vasvár
Járdányi u. 6.
telefon:
94/573-140, 30/276-5626
fax:
94/573-141
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió II.
férőhely:
8 szoba (20 ágy)
tájékoztató árak:
4000-6500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 100 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Jöjjön el a Hegyhát Gyöngye Panzióba még ezen a nyáron és legyen a vendégünk családjával, barátaival együtt! Hogy miért? A válasz egyszerű: ez a környék mesébe illő, magával ragadó, valóságos paradicsom a kirándulni, túrázni vágyók számára! A közelben található egy gyönyörű templom, egy kilátó, egy múzeum, egy strand és a Szentkút fürdő, de aki csónakázni szeretne, néhány lépésnél annak sem kell többet megtennie.

Három szobával várjuk vendégeinket, melyek mindegyikében található TV és mindegyik szoba pótágyazhatú is egyúttal. Szobáinkhoz egy jól felszerelt konyha is tartozik, amely szintén a vendégek kényelmét és otthonos komfortérzetét segíti elő.

Ne késlekedjen hát, jelentkezzen be minél előbb! Ismerje meg a környéket és töltsön el a régióban egy felejthetetlen hetet, hétvégét!
Hegyhát Gyöngye Panzió paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, reggeliző, grillezési lehetőség, napozó ágy, kerti bútorok, kerti terasz, különterem, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, múzeum, színház, posta, benzinkút, &pince látogatás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com