Mércse Vendégház

Mércse Vendégház (1)
Mércse Vendégház adatai:
cím:
Mércse Vendégház
4944   Túristvándi
Rákóczi u. 63.
telefon:
44/721-077, 30/499-3425
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Túristvándi település az észak-alföldi régióban található egy csendes, tiszta levegőjű környezetben. Itt épült a Mércse Vendégház, amely egész évben várja kedves vendégeit korszerűen felszerelt, mégis a múlt egy szeletét idéző szálláshelyével. A szobákban konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és a WC mellett kényelmes zuhanyzó és fürdőkád áll rendelkezésre, de ezen felül TV és rádió is szórakoztatja a vendégeket.

A belső udvaron egy kert és egy főzőhely található, amely ideális szalonnasütésre, kisebb-nagyobb baráti társaságok által rendezett kerti partira. Ezen kívül sporteszköz-kölcsönzési lehetőséggel, mozgássérült-barát kialakítással várjuk vendégeinket.

A környéken természetjárási, strandolási és múzeumlátogatási lehetőségek kínálkoznak, ami még teljesebbé teszi az itt töltött időt. Legyen Ön is a vendégünk!
Mércse Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, TV, rádió, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, emlékmű, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com