Hubert Apartman

Hubert Apartman (1) Hubert Apartman (2) Térkép
Hubert Apartman adatai:
cím:
Hubert Apartman
3910   Tokaj
Baross u. 7.
telefon:
47/352-121
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
1 szoba
1 apartman
férőhely:
8+2 fő
(4 ágy/szoba
4 ágy/apartman)
ár / fő:
2000 - 3000 HUF
Leírás
Tokajra több dolog miatt is érdemes ellátogatni. Ez a régió egyrészt vendégszeretetéről, másrészt finom borairól híres, amit a számos borospince meglátogatása során bőven van alkalmunk megkóstolni és megvásárolni. Ezen kívül mindenkit vár a Kopasz hegy, ami tökéletes egy fantasztikus kirándulásra.

Itt található a Hubert Apartman, amely egész évben várja a vendégeket korszerűen felszerelt szobáival. A szobákban minden megtalálható, ami kényelmessé és gondtalanná teheti az Ön és családja, barátai pihenését. Televízió, tűzhely, konyha, mikrohullámú sütő, fürdőkád, zuhanyzó és egy kert, ahol főzésre, bográcsozásra is lehetőség van.

A környéken vadászni, kirándulni, szaunázni is lehet, de emellett múzeum, mozi és egy csodálatos erdő is várja az erre utazókat. Legyen a vendégünk!
Hubert Apartman paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, vadászat, horgászat, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com