Degenfeld Panzió

Degenfeld Panzió (1)
Degenfeld Panzió adatai:
cím:
Degenfeld Panzió
3910   Tokaj
Kossuth tér 1.
telefon:
47/552-173
fax:
47/552-174
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
Szereti Ön a finom borokat? Szeretne a Kopasz hegyre felmászni és megcsodálni a Tiszát valamint a környező hegyeket, vidéket? Ha igen, akkor látogasson el Tokajba, a Degenfeld Panzióba és legyen a vendégünk pihenése alkalmával! Ezen a vidéken garantáltan jól fogja érezni magát, hiszen itt minden adott, ami egy jó pihenéshez kell!

Szobáink fel vannak szerelve konyhával, tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, WC-vel és zuhanyzóval, de a nagy melegben sem kell máshová mennie, hiszen a kellemes hőmérsékletről légkondicionáló berendezéseink gondoskodnak. Az udvarban szabadtéri tűzhely és egy zárt parkoló található.

A környéken strandolási, természetjárási, horgászati, csónakázási és hajókázási lehetőségek adottak. Mire vár? Irány Tokaj és a Degenfeld Panzió!
Degenfeld Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, étterem, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, síelés, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, emlékmű, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com