Termál Kemping és Üdülőházak

Termál Kemping és Üdülőházak (1) Termál Kemping és Üdülőházak (2) Termál Kemping és Üdülőházak (3) Termál Kemping és Üdülőházak (4) Termál Kemping és Üdülőházak (5) Termál Kemping és Üdülőházak (6)
Termál Kemping és Üdülőházak adatai:
cím:
Termál Kemping és Üdülőházak
3580   Tiszaújváros
Szederkényi út 53.
telefon:
49/542-210
fax:
49/542-200
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kemping **
férőhely:
10 apartman (40 ágy)

Leírás

2010. ÉVI ÁRAK ÉS AKCIÓS AJÁNLATOK

Szeret Ön kempingezni? Nincs is annál jobb, mint amikor az ember elszakad a város forgatagától és kipiheni magát egy kellemes, madárcsicsergéstől hangos, friss levegőjű vidéken. Ezt kínálja Önnek a Termál Kemping és Üdülőházak szálláshely, amely Tiszaújvárosban várja minden kedves vendégét, természetesen egész évben.

A kemping mintegy 400 férőhellyel rendelkezik, és összesen 70 sátor elhelyezésére van itt lehetőség. Ezen felül 40 közművesített lakókocsit és 5 üdülőházat tudunk felajánlani annak érdekében, hogy miél többen eljöhessenek erre a csodálatos helyre.

Szolgáltatásaink közé tartozik a büfé, egy játszótér, egy sportpálya és egy kerékpárkölcsönző, de tűzrakóhellyel és főzőhelyiséggel is rendelkezünk. Ha kempingezésre vágyik, ez a  hely tökéletesen alkalmas az Ön céljaira. Ne keresgéljen tovább, lépjen kapcsolatba velünk!

Termál Kemping és Üdülőházak paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, parkoló, büfé, telefon, szauna, szolárium, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kemping, mozgássérült-barát, széf, medence, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com