Hotel Termál

Hotel Termál (1) Hotel Termál (2) Hotel Termál (3) Hotel Termál (4) Hotel Termál (5)
Hotel Termál adatai:
cím:
Hotel Termál
3580   Tiszaújváros
Teleki Blanka. út 2.
telefon:
49/542-300
fax:
49/542-301
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel **
férőhely:
15 szoba (50 ágy)
2 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
12000-22000 HUF / szoba ellátás nélkül
14200-26400 HUF / szoba reggelivel
IFA: 250 HUF / fő / éjszaka

Leírás

2010. ÉVI ÁRAK ÉS AKCIÓS AJÁNLATOK
Március 15-i ajánlatunk

A Hotel Termál rászolgált a nevére, hiszen maga az épület a Termálfürdő területén helyezkedik el. Ebben a 2 csillagos hotelben összesen 50 fő elhelyezésére van lehetőség, 2 ágyas szobák, 2 ágyas apartmanok és 2x2 ágyas családi szobák segítségével. Az épület közelében egy sportcentrum is található, így aki a pihenés mellett mozogni szeretne, annak ez a hely tökéletes célpont lehet.

Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, mosogéppel, hűtővel, WC-vel és zuhanyzóval, ami még kényelmesebbé teheti az itt töltött napokat. Ezen felül reggelit, félpanziós és teljes ellátást is biztosítunk, az igényeknek megfelelően.

A környéken számtalan érdekességet találhat az ember, úgy mint teniszezési, lovaglási, szaunázási, fürdőzési és természetjárási lehetőségeket.

Hotel Termál paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, buszparkoló, étterem, szauna, szolárium, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, széf, taxi rendelés, kerékpár kölcsönzés, medence, futópálya, Kondicionáló terem, bankártya elfogadás, internet

Környék szolgáltatásai: étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, posta, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Magyar Szállodaszövetség, Egészségpénztár

Booking.com