Vadász Panzió

Vadász Panzió (1)
Vadász Panzió adatai:
cím:
Vadász Panzió
5350   Tiszafüred
Szölősi út. 4.sz.
telefon:
59/353-448, 59/351-910
fax:
59/511-039
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.

Leírás
Tiszafüreden számtalan érdekes látnivaló található, többek között a Tisza-tó és a Tisza folyó, ahol rengeteg szabadidős tevékenységet folytathat az erre vetődő utazó. Ezen kívül magunkba szívhatjuk a friss levegőt és túrázhatunk a régióban, ami egy hosszú, szürke, nagyvárosban töltött nap után valóságos felüdülés.

Ezen a helyen várja Önt a Vadász Panzió, ahol egész évben állunk vendégeink rendelkezésére. A szobákban jól felszerelt konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, ebédlő, egy zárt parkoló az autóval érkezőknek, TV és telefon található. Az épület kialakításakor a mozgássérültekre is gondoltunk, így ők is problémamentesen igénybe vehetik szolgáltatásainkat.

A környéken uszoda, gyógyfürdő, szolárium, szauna, múzeum, vitorlázási és csónakázási lehetőségek adottak, de természetesen azok sem fognak unatkozni, akik a horgászat szerelmesei. Legyen a vendégünk a Vadász Panzióban!
Vadász Panzió paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, telefon, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com