SHP Ház

SHP Ház (1) SHP Ház (2) SHP Ház (3) SHP Ház (4) SHP Ház (5) SHP Ház (6) SHP Ház (7) SHP Ház (8) SHP Ház (9) SHP Ház (10) SHP Ház (11) SHP Ház (12) SHP Ház (13) SHP Ház (14) SHP Ház (15)
SHP Ház adatai:
cím:
SHP Ház
5350   Tiszafüred
Remény út 25.
telefon:
70/313-8374, 20/979-6007
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
2 szoba
1 apartman
férőhely:
10

Leírás

Tiszafüreden (a Poroszló felé eső részen) egy csendes utcában, a központtól és a főúttól néhány száz (500-600) méterre található, egy teljesen önálló, vadonatúj, kivül-belül rusztikus fa és tégla borítású, galériás, klímával, riasztóval, televízióval, műholdas csatornával (Digi tv) ellátott apartmanház, mely kényelmes szálláslehetőséget biztosít, a pihenni vágyóknak!

A családiház 2006 őszén épült fel,igényesen és kényelmesen berendezett (a tulajdonos nem tartozkodik itt). Az önellátásra alkalmas konyhában edények, evőeszközök, kávéfőző, micro, kenyérpiritó, turmix és hűtőszekrény is van.
Az apartmanban a klíma, a nagyképernyős tv, a műholdas csatorna és a riasztó rendszer mellett, hajszárító és porszívó biztosítja a kényelmet.

Tavasszal parkosítva, füvesítve, tujákkal beültetve lett a kert, így téve kellemesebbé a területet.
Lehetőség van grillezésre, szalonna sütésre, az erre a célra szolgáló kerti sütödében.
Este, hangulatos kerti lámpák szolgáltatják, a kert egész területén a hangulatvilágítást!

Várjuk (nagy) családok, baráti társaságok jelentkezését.
(Vállaljuk céges bulik lebonyolítását is.
A házat hosszabb távra is ki lehet bérelni, melynek kedvező feltételeiről kérjen tájékoztatást!)

A ház fakerítéssel és náddal bekerített, 900 m2-es (250 négyszögöles) területen fekszik, melyen lehetőség van parkolásra, sátorozásra , kutya-macska bevitelére és elszállásolására, valamint kültéri programok lebonyolítására (szalonnasütés, bográcsozás, grillezés, tollaslabdázás, focizás, biciklizés stb.)
A társasághoz tartozó további személyek elhelyezésére a sátorhely ára, a benne lévő személyek számától függetlenül: 1.000 Ft/éjszaka/sátor.

A 12 m2-es melléképületben van lehetőség SZAUNÁZÁSRA, melyet vendégeink ingyenesen és korlátlanul igénybe vehetnek!
A szauna mellett, a felfrissülést, az erre a célra kialakított zuhanyozóban, gombnyomásra működő, fa dézsából kiömlő víz teszi lehetővé, mely egyszerre praktikus és romantikus.

Távlati (őszi) terveink között szerepel, hogy a szauna mellett szeretnénk elhelyezni egy 3-4 fő részére alkalmas, forróvizes, JAKUZZIT, melyet a téli napokon is lehet majd használni, természetesen szintén téritésmentesen!

AZ APARTMANHÁZ ÁRAI:

  • Elő-és utószezonban: szeptember 1-étől június 30.-áig:
    1-4 felnőtt személynek 19.600 Ft/éjszaka/apartman.
    5-10 felnőtt személynek: 28.000 Ft/éjszaka/apartman.
  • Főszezonban: július 1-től augusztus 31-ig:
    1-4 felnőtt személynek 24.500 Ft/éjszaka/apartman.
    5-10 felnőtt személynek 35.000 Ft/éjszaka/apartman.
  • 2 éves kor alatt NEM KELL FIZETNI A SZÁLLÁSÉRT!
    Kettő, 6 év alatti gyermeket egy felnőtt személynek számolunk!
    Így kalkuláljon az árakkal!

Idegen Forgalmi Adó: 250 Ft/fő/éj, melyet 18 év alattiaknak és 70 év felettieknek nem kell fizetni!

A házban egy időpontban, egyszerre csak egy családot, vagy baráti társaságot szállásolunk el, vagyis akár 2 fő is kibérelheti és használhatja az egész házat! Az árak úgy lettek kialakítva, hogy az egész apartmanra vonatkoznak, függetlenül attól, hogy 1 fő, vagy 10 fő bérli ki! Az egész ház bérleti díja mellett alakítottuk ki a kedvező árú családi csomagot, melyet 4 főig (6 év feletti személy) lehet igénybe venni. Az 5. személytől már más ára van a háznak!

Az apartmant 14 órától lehet elfoglalni és 10 órakkor kell elhagyni.
(Természetesen ettől eltérő időpontokat is meg lehet beszélni!)

Reméljük vidáman és tartalmasan tölti el a szabad idejét nálunk!
Várjuk és visszavárjuk!

Az apartman házat tisztán és hiánytalanul veheti birtokba! Kérjük, hogy vigyázzon a ház és a hozzá tartozó berendezések épségére, rendjére, hogy az Ön után érkezők is hiánytalanul és üzemképesen vehessék birtokba az apartmant!

 


Az apartmanház adatai:

A ház, Tiszafüred vasút felöli részén található, a Budapest felöli oldalon, közel a termál strandhoz, a vasúti állomáshoz és a főúthoz.
A vasúti állomás kb. 400 méterre van, mely kellő távolság arra, hogy ne legyen zavaró a vasútforgalom, viszont elég közel van ahhoz, hogy a vonattal érkező vendégeknek ne kelljen sokat gyalogolniuk!
A ház egy csendes utcában található, távol a főút és a vasút zajától, mégis elérhető távolságra van minden fontosabb létesítménytől, melyet Tiszafüreden el lehet érni.

A ház alapja 70 m2-es, alul 2 szobával, nappalival, étkező sarokkal, külön fürdővel (zuhanypaneles) és külön wc-vel. A nyitott galérián 3 fő részére található szálláshely.
A vendég előszőr a nappaliba lép be, innen nyílnak a ház további helységei. A nappalival közös légtérben van a konyha (szemben a bejárattal), balra található a francia ággyal ellátott szoba, jobbra, a bejárat mellett pedig a 4 fő részére kialakított szoba. A fürdőszoba és a wc egy teljesen elszeparált, ajtóval zárható helységből nyílik. A fürdő blokk és a 4 fős szoba között van az étkező rész, innen lehet felmenni a lépcsőn a nyitott galériára, ahonnan remek kilátás van a nagy üvegfelülettel beépített nappalira.
A ház elött egy nagy (30 nm-es), fedett terasz van, mely kiválóan alkalmas a nyugodt pihenésre, ha esetleg kissé borongósabb az időjárás!

  • Maximum 10 főt tudunk egyszerre elszállásolni a házban:
    1 szoba: 2 fő részére, francia ágyon.
    1 szoba: 4 fő részére, kihúzható kanapén (2 fő) és emeletes ágyon (2 fő).
    Nappaliban 1 fő részére kanapé.
    Galérián 1 szoba: 3 fő részére (2 személyes, 160X200-as, minőségi ágymatracon és 1 fő, önálló, 90X200-as minőségi ágymatracon)

A nagy (250 négyszögöles) telek kiválóan alkalmas sátorozásra, lakókocsival való beállásra, illetve a további személyek, barátok elhelyezésére, melynek kedvező feltételeiről érdeklődjön telefonon, vagy E-mailben!

A kertben kialakítva szalonnasütő és bográcsozó hely.

Parkoló a zárt, bekerített udvaron!
A házhoz 2 db kerékpár térítés mentesen jár!

Előzetes egyeztetés alapján, kutya, macska vihető!

Ellátás: önellátó, a főzésre felszerelt, micróval, tűzhellyel, hűtővel ellátott, edényekkel és evőeszközökkel felszerelt konyhában van lehetőség!

Az appartmanháztól kb. 600 méterre van a tiszafüredi strandfürdő, valamint kb. 900 méterre a Tisza-tavi szabadstrand.

Helyben, kb. 500 méterre található: a LIDL, a SPAR, benzinkút, éttermek és egyéb vendéglátó, illetve bevásárló helyek.

Lehetőség van kedvező áron a lovaglásra, lovas oktatásra, 2 saját lovunkon.
A pacik, az apartmantól kb. 1.500 méterre találhatóak, Tiszafüred belterületén.

Az oldalt legördítve megtekinthetőek az apartman helyiségei, kívülrő a ház, az udvar és a szauna.


 

SHP Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, lovaglás, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, strand, gyógyfürdő, vízpart, posta, benzinkút


Booking.com