City Camping

City Camping (1)
City Camping adatai:
cím:
City Camping
5350   Tiszafüred
Fürdő u. 13.
telefon:
20/9383-806, 59/360-176
nyitva:
ápr. 15. - okt. 15.
szállás típusa:
kemping **
Leírás
Nincs is jobb annál, amikor az ember kiszakadhat a sűrű hétköznapokból, kényelmesen hátradőlhet és szabadidejét a City Campingben töltheti mindössze néhány méterre a varázslatos Tisza-tótól! Ugye jól hangzik? Ez az álom most már az Ön és családja, barátai számára is elérhető, hiszen kempingünk mindenkit szeretettel vár egy kellemes pihenésre.

Április 15-től egészen október 15-éig tartunk nyitva és számtalan szórakozási lehetőséget ajánlunk Önnek. A szobákban tűhely, konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád és TV található, de a nagyobb kényelem érdekében rádiót és mosógépet is vendégeink rendelkezésére bocsájtunk.

A környéken szolárium, gyógyfürdő, uszoda, sielési, teniszezési, lovaglási és számtalan egyéb sportolási lehetőség várja Önt. Szeretné aktívan tölteni szabadságát? Tiszafüred tökéletes helyszín erre, ne várjon hát tovább!
City Camping paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, zárt parkoló, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, &úszómedence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, színház, mozi, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com