Julcsi Ház

Julcsi Ház (1)
Julcsi Ház adatai:
cím:
Julcsi Ház
4066   Tiszacsege
József Attila u. 22.
telefon:
52/394-263
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
Leírás
Tiszacsege közkedvelt a turisták közelében, hiszen egyrészt itt található a Tisza, amely minden évben számtalan horgászni, kajakozni, csónakázni és fürdőzni vágyót vonz. Másrészt a környező vidék csendes, tiszta levegőjű és kiválóan alkalmas túrázásra, természetjárásra.

A Julcsi Ház a település frekventált részén várja vendégeit az év 365 napján. Szolgáltatásaink között több olyan dolog is található, ami kellemessé teheti az itt töltött időt. Szobáink összkomfortosak, WC-vel, zuhanyzóval, jól felszerelt konyhával, ebédlővel és mosógéppel rendelkeznek.

A belső udvaron zárt parkoló és egy udvari tűzhely található. A környéken sportolási, természetjárási, horgászási és fürdőzési lehetőségek vannak, de emellett kastélyokat, múzeumokat és emlékműveket is megcsodálhat az ide ellátogató utazó. Foglalja le Ön is szállását nálunk!
Julcsi Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, múzeum, kastély, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com