Éva Ház

Éva Ház (1) Éva Ház (2)
Éva Ház adatai:
cím:
Éva Ház
4066   Tiszacsege
Bocskai út 5.
telefon:
52/373-235, 30/219-5514
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Tiszacsegén található az Éva Ház névvel ellátott magánszálláshely, ahol egész évben várjuk az üdülni és pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. A környéken található a népszerű Tisza-tó, ahol a kellemes hőmérsékletű víz felejthetetlen felüdülést tesz lehetővé. Mire vár? Legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen!

A szállás szobáiban minden az Ön kényelmét szolgálja. Konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, WC-vel, zuhanyzóval, TV-vel és rádióval felszerelt apartmanjaink minden igényt kielégítenek. A belső udvarban zárt parkoló, udvari tűzhely található, ahol főzési és sütési lehetőségek egyaránt adottak.

A környéken csónakázni, vitorlázni, sportolni, kiránduli és fürdeni is lehet, vagyis mindenki megtalálhatja errefelé a számára megfelelő elfoglaltságot. Nincs még programja a nyárra? Nem tudja, hol töltse el szabadidejét? Legyen a mi vendégünk!
Éva Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com