Vikhanci Vendégház

Vikhanci Vendégház (1) Vikhanci Vendégház (2) Vikhanci Vendégház (3) Vikhanci Vendégház (4) Vikhanci Vendégház (5) Vikhanci Vendégház (6)
Vikhanci Vendégház adatai:
cím:
Vikhanci Vendégház
3416   Tard
Vörösmarty M. u. 10.
telefon:
49/332-265, 30/937-8796
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba
tájékoztató árak:
2500-2800 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
A Vikhanci Vendégház az észak-magyarországi Tard településen található és egész évben sok szeretettel várja pihenni vágyó vendégeit. A tulajdonos egy kedves, vidám ember, aki azon igyekszik, hogy a vendégek minden igényét maximálisan kielégítse. Csodálatos látnivalók várják az ide utazókat és a hegyvidék, a friss levegő fantasztikus kikapcsolódást nyújt.

A település gazdag néphagyománnyal bír, így aki szereti az igazi magyar kultúrát, az maximálisan jól fogja magát itt érezni. A közelben számtalan tájház található, melyek a múltat idézik és visszaröpítenek minket a régi korokba. Mintegy 5 kilométerre található a Bogács, ahol termálfürdő és csodálatos természeti övezet látható.

Minden szobánk kényelmes, otthonosan berendezett. A konyhában minden megtalálható, amihez a háziasszonyok hozzászoktak. Nem tudja merre menjen kirándulni, pihenni? Máris abbahagyhatja a céltalan keresgélést, válasszon inkább minket! Foglalja le szobáját időben és legyen a vendégünk az idén!
Vikhanci Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, múzeum, vár, emlékmű, posta, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com