Szíves-Madár Vendégház

Szíves-Madár Vendégház (1) Szíves-Madár Vendégház (2) Szíves-Madár Vendégház (3) Szíves-Madár Vendégház (4)
Szíves-Madár Vendégház adatai:
cím:
Szíves-Madár Vendégház
3416   Tard
Béke út 24.
telefon:
20/913-5416
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Érdekli Önt a matyóhímzés kultúrája, története és hangulata? Ha igen, akkor Önnek megfelelő választás Tard település, amely a 3 matyó "birodalom" egyikeként híresült el és mindössze 15 km-re található a "matyó fővárostól", Mezőkövesdtől. Ezen a kis településen várja Önt a Szíves Madár Vemdégház, amely egy kedves magánszállás.

2 egy ágyas és 1 négyágyas szobát kínálunk Önnek, tehát családoknak, kisebb baráti társaságoknak ideális választás. Az épületben közös nappali található, amely társalgóként funkcionál, a zárt udvaron pedig kerti bútorokat és egy kerti sütőt talál, ahol grillezési és bográcsozási lehetőség kínálkozik.

Mielőtt ide látogat, nézzen körül a falu eseményei között, hiszen nyáron hurkafesztivál, gyermeknéptánc fesztivál, kakas- és tyúkfőző verseny várja Önt!
Szíves-Madár Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com