Pataky Présház

Pataky Présház (1) Pataky Présház (2)
Pataky Présház adatai:
cím:
Pataky Présház
3915   Tarcal
Keresztúri út 39.
telefon:
20/809-4525, 47/380-012
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely

Leírás

Ha szeretné közelebbről megismerni Tokaj-hegyalját, hazánk világörökségként jegyzett borvidékét, ha szeretné a Borok királya és a Királyok boraként is nevezett tokajit helyi pincékben, helyi borosgazdák lopójából megkóstolni, vagy ha egyszerűen csak szép környezetben, a városok zajától távol szeretné eltölteni szabadságát, akkor Tarcal, az egykori hegyaljai mezőváros, ami Tokajtól épp csak annyira van távol, hogy a turisták tömege ide már nem ér el, az Ön számára megfelelő választás.

Szállás- és programajánlat

A Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található két vendégházunkba szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Az egy telken álló két házban 4 fürdőszobás szobában összesen 10 fő részére tudunk szállást biztosítani. Főzésre az egyik házban, illetve a kerti tűzhelyen nyílik lehetőség. A kertben sátorozásra is van elegendő hely.

Pincelátogatás

Borospincénk legfeljebb 40 fő fogadására alkalmas, vendéget csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján fogadunk. Igény szerint kínálunk hagyományos tokaji fajtákból álló borkóstolót pogácsával vagy melegvacsorával. A löszbe vájt, boltíves pincében a nemes penésszel borított falak egész évben állandó (15°C körüli) hőmérsékletet biztosítanak.

Látnivalók

Autós és kerékpáros vendégeink a történelmi borvidék valamennyi települését egynapos túrával elérhetik. A Zempléni-hegység számos vonzó úticélt rejteget. A szomszédos Tokajból indulva a Bodrogon és a Tiszán vízitúrák tehetők. Legközelebbi fürdési lehetőség a falu egy régi kőbányájában található, tiszta vizű bányató.

 

Előzetes egyeztetés alapján reggeli, vacsora illetve borkóstolás kérhető.

Gyermekeknek (14 éves korig) a szállás díja 1500 Ft/fő

Pataky Présház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, buszparkoló, síelés, lovaglás, hajózás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com