Váralja Vendégház

Váralja Vendégház (1) Váralja Vendégház (2) Váralja Vendégház (3)
Váralja Vendégház adatai:
cím:
Váralja Vendégház
3762   Szögliget
Petőfi S. u. 7.
telefon:
20/544-7664, 48/464-200
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Szögliget Észak-Magyarország csodaszép vidékén található, nem messze az Aggteleki Cseppkőbarlangtól és a Jósvafői barlangvilágtól. Ez a vidék ideális azoknak, akik szeretik a természetet és a kalandos túrákat. Hegyek, sziklák, meredélyek, barlangok és patakok egész sora vár arra, hogy Ön és családja felfedezze őket.

A Szögligeten található Váralja Vendégház ideális szálláshelyként szolgálhat a megfáradt utazó számára. Egész évben várjuk kedves vendégeinket komfortosan felszerelt szobáinkkal, ahol WC, zuhanyzó, fürdőkád, konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és kényelmes ágyak várják Önt.

A belső udvarban egy főzőhelyet alakítottunk ki, amely ideális kerti partik és egyéb rendezvények szervezésére. Azoknak sem kell aggódniuk, akik házi kedvencükkel utaznak, hiszen kutya és macska egyaránt megfér nálunk. Legyen a vendégünk és szálljon meg nálunk!
Váralja Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, vízpart, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com