Sylvas Vendégház

Sylvas Vendégház (1) Sylvas Vendégház (2) Sylvas Vendégház (3)
Sylvas Vendégház adatai:
cím:
Sylvas Vendégház
3348   Szilvásvárad
Kossuth u. 22.
telefon:
36/564-023, 70/376-1994
fax:
36/564-023
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I., vendégház

Leírás
Járt már Ön valaha Szilvásváradon? Ha nem, itt az ideje, hogy ellátogasson erre a gyönyörű vidékre! A leggyönyörűbb látnivalók itt egyértelműen a Szalajka-völgy, az Istállós-kői ősemberbarlang és a Fátyol vízesés, melyek mind-mind szemet gyönyörködtető, vonzó célpontok az egész család számára!

Ezen kívül horgászati, vadászati és kirándulási lehetőségek is várják az ide látogatókat, de természetesen számos egyéb helyi érdekesség is megtekinthető a vidéken.

A Sylvas Vendégház itt található, egy csendes mellékutcában, nem messze a Szalajka-völgytől. 2 felújított parasztház várja az ide érkezőket, melyek egyike műemlék jellegű épületnek számít. Szauna, medence, zárt parkoló, grillező  hely, 4000 m2-es füves udvar és számtalan kényelmi funckió szól amellett, hogy Ön is a vendégünk legyen. Mire vár még?
Sylvas Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, TV, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó, &úszómedence, asztali tenisz, kerti bútorok, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút


Booking.com