Holiday Vendégház

Holiday Vendégház (1) Holiday Vendégház (2) Holiday Vendégház (3) Holiday Vendégház (4) Holiday Vendégház (5) Holiday Vendégház (6)
Holiday Vendégház adatai:
cím:
Holiday Vendégház
3348   Szilvásvárad
Szabadság út 43.
telefon:
30/270-2452, 36/355-342
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Szilvásvárad központjában helyezkedik el a Holiday Vendégház, egy csendes, nyugodt helyen, távol a város zajától. A turisták által közkedvelt településen számtalan szórakozási lehetőséget talál, jöjjön akár a párjával, a családjával, a munkatársaival vagy a barátaival.

Szállásunk minden luxussal rendelkezik, ami a gondtalan és kellemes pihenéshez kell. A szobák megfelelően felszereltek, hiszen mind konyha, mind fürdőszoba, mind WC, mind TV található bennük, de a belső udvaron is vendégeink kényelmének megfelelően alakítottuk ki a berendezést. Az udvari tűzhely alkalmas egy kellemes szalonnasütésre, háziállat pedig gond nélkül bevihető.

Jöjjön el erre a csodálatos helyre, ismerje meg a város és a régió nevezetességeit és szálljon meg nálunk néhány napra, hogy kifújhassa magát a szürke hétköznapok után!
Holiday Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, állatkert, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com