Anna és Sylvas Vendégház

Anna és Sylvas Vendégház (1) Anna és Sylvas Vendégház (2) Anna és Sylvas Vendégház (3) Anna és Sylvas Vendégház (4) Anna és Sylvas Vendégház (5) Anna és Sylvas Vendégház (6) Anna és Sylvas Vendégház (7) Anna és Sylvas Vendégház (8) Anna és Sylvas Vendégház (9) Anna és Sylvas Vendégház (10) Anna és Sylvas Vendégház (11) Anna és Sylvas Vendégház (12) Anna és Sylvas Vendégház (13) Anna és Sylvas Vendégház (14) Anna és Sylvas Vendégház (15) Anna és Sylvas Vendégház (16) Anna és Sylvas Vendégház (17) Anna és Sylvas Vendégház (18)
Anna és Sylvas Vendégház adatai:
cím:
Anna és Sylvas Vendégház
3348   Szilvásvárad
Kossuth út 20-22.
telefon:
30/655-3344, 36/816-359
fax:
36/999-269
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
16 szoba (74 ágy)
tájékoztató árak:
3900-6950 HUF / fő félpanzióval
IFA: 350 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Árlista 2012.

Ki ne hallott volna Szilvásváradról, amely település évről-évre egyre több túrázni és pihenni vágyót vonz az ország minden területéről? Túrázási és aktív pihenési lehetőségek egyaránt adottak a régióban, nem is beszélve azokról a csodálatos környezeti adottságokról, amelyek ezen a vidéken találhatók.

Szilvásvárad szívében épült az Anna és Sylvas Vendégház, amely annak idején 4 napraforgós besorolást kapott. Szálláshelyünk nem véletlenül nyerte el ezt a neves díjat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat nálunk. Ennek érdekében szobáinkat összekomfortosan alakított ki, ahol minden megtalálható, ami a kellemes pihenéshez kell.

Az év különböző szakaszaiban kedvezményekről is gondoskodunk, melyeket a honlapunkon tekinthet meg a kedves érdeklődő. Ha minket választ, garantáltan kellemes nyaralásban és időtöltésben lehet része!

Anna és Sylvas Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, internet, WIFI

Szállás szolgáltatásai: zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, mikro, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, TV, szauna, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó, &úszómedence, grillező, kerti bútorok, kerti terasz, kerti bútor, kerékpár kölcsönzés, kerékpárok, játék, medence, lengőteke, gyermekmedence, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, borkóstolás, Milleniumi-kilátó, Ősember-barlang, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Nemzeti Üdülési Szolgálat

Booking.com