A Hócza Vendégház

A Hócza Vendégház (1) A Hócza Vendégház (2) A Hócza Vendégház (3) A Hócza Vendégház (4) A Hócza Vendégház (5) A Hócza Vendégház (6) A Hócza Vendégház (7) A Hócza Vendégház (8) A Hócza Vendégház (9) A Hócza Vendégház (10) A Hócza Vendégház (11) A Hócza Vendégház (12) A Hócza Vendégház (13) A Hócza Vendégház (14) A Hócza Vendégház (15) A Hócza Vendégház (16) A Hócza Vendégház (17) A Hócza Vendégház (18) A Hócza Vendégház (19) A Hócza Vendégház (20) A Hócza Vendégház (21)
A Hócza Vendégház adatai:
cím:
A Hócza Vendégház
3348   Szilvásvárad
Miskolci út 97.
telefon:
30/303-1520, 36/36/355-246
fax:
36/564-016
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház, falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
5 szoba (20 ágy)
1 apartman (8 ágy)
tájékoztató árak:
2900-4000 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Ki ne vágyna arra, hogy elszakadjon a mindennapi nyüzsgéstől és a város zajától távol, csendes, nyugodt környezetben tölthesse pihenését? Szilvásvárad tökéletes helyszín ahhoz, hogy az ember kipihenje fáradalmait. A település többek között a Szalajka völgyéről, a hangulatos erdei vasútról és ízletes pisztrángjairól híres.

Itt található a Hócza Vendégház, amely ideális családoknak és kisgyermekkel érkezőknek. Külön szobáinkban fürdetőágy, kiságy, gyermekjátszótér és bébiőr gondoskodik a felhőtlen pihenésről.

Maga a szállás 5+1 szobából, egy apartmanból és egy galériából áll, ahol kizárólag a természeté a főszerep. Alagsorunkban billiárdozási, ping-pongozási és kondizási lehetőség adott, de darts-ozni és szaunázni is lehet.

Csomagolja össze túrafelszerelését és látogasson el hozzánk a nyáron!
A Hócza Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, tűzhely, zárt parkoló, étterem, TV, rádió, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf, asztali tenisz, lengőteke

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, múzeum, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, Milleniumi-kilátó, Ősember-barlang, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com