Szentes Városi Üdülőtábor

Üdülőház Az üdülőház bejárata Klubszoba Étterem Ifjúsági tábor Szigliget főtere Várrom Szigligeti öböl Vitorláskikötő Balaton
Szentes Városi Üdülőtábor adatai:
cím:
Szentes Városi Üdülőtábor
8264   Szigliget
Külsőhegyi u. 66.
telefon:
87/461-451, 70/459-2761
fax:
87/561-038
nyitva:
ápr. 15. - okt. 20.
szállás típusa:
ifjúsági szálló B, ifjúsági szálló
férőhely:
20 szoba (106 ágy)
tájékoztató árak:
1800-4400 HUF / fő ellátás nélkül
2390-4990 HUF / fő reggelivel
3290-5890 HUF / fő félpanzióval
4290-6890 HUF / fő teljes ellátással
IFA: 330 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Megrendelő lap XLS
Megrendelő lap PDF
Lemondási feltételek

Tavasztól őszig különös élménnyel gazdagíthatják kikapcsolódásra szánt idejüket, ha ellátogatnak a dunántúli táj legszebb gyöngyszemei között nyilvántartott településre, Szigligetre. A község a Balatonba mélyen benyúló félszigeten fekszik. A vidék ma is a Balaton egyik elragadó szépségű területe dombjaival, völgyeivel. Ennek a természettől annyi szépséggel megajándékozott településnek külön varázsát adják a hegyoldalakon fehérlő kis pincék, a hegytetőn csonkán meredező várrom, valamint a középkori falvat jelző templomrom és a csodálatos balatoni panoráma. Szigliget látogatott kiránduló és üdülőhely.

A Szentes Városi Üdülőtábor ifjúsági szálláshely. Szigliget egyik legszebb részén a Külsőhegyen található gyönyörű kilátással a Badacsonyra, kellemes pihenést nyújt családok és diákcsoportok részére. Vendégeinknek 4-8 ágyas faházakban és 2-5 ágyas, mosdós vagy tusolós, hűtőszekrénnyel ellátott szobákban kínálunk szállást. A szabadidő eltöltéséhez rendelkezésre áll egy sportpálya, foglalkoztató terem, klubszoba, tv, videó, asztalitenisz, büfé kerthelyiséggel. Elő- és utószezonban diákcsoportokat erdei iskolai programokra várjuk. Főidényben alkotó és művészeti táborainkba várjuk az érdeklődőket. A pihenni vágyó családoknak is tartalmas, élményekben gazdag programlehetőséget kínálunk. Igény szerint napi háromszori étkezést saját konyhánkról biztosítunk. A strandoláson, vitorlázáson túl a környék rengeteg látnivalóval, lovas programokkal várja a kirándulókat. (Badacsony, Szent György-hegy, Gyulakeszi, Tapolca, Balatonederics, Keszthely ...)

A község hagyományos vendégváró rendezvénysorozata a július elejétől augusztus végéig tartó Szigligeti Nyár eseményei néptáncbemutatókkal, hangversenyekkel, koncertekkel. Amikor búcsúzik a nyár és beköszönt az ősz, ebben a szép kis faluban a legfőbb esemény a szüreti felvonulás és a szüreti bál.

A 2013. évtől a szolgáltatás kifizethető a forgalomban lévő bakkártyák mellett, az OTP, K&H, MultiPay és a MKB által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártyával is.

Abban biztosak vagyunk, hogy az üdülőtáborunkban és a községben eltöltött idő, életük kellemes óráit fogja visszaidézni emlékezetükbe.

Legyen Ön is a vendégünk!

Szentes Városi Üdülőtábor paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, TV, WIFI, Zuhanyzó

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, TV, telefon, kert, kemping, mozgássérült-barát, széf, társalgó, programszervezés, asztali tenisz, napozó ágy, kerti bútorok, kerti bútor, videó, kerékpár kölcsönzés, bankártya elfogadás, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, horgászat, hajózás, vitorlázás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, kastély, vár, emlékmű, állatkert, posta, &pince látogatás, fazekasok, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, disco, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Nemzeti Üdülési Szolgálat, Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya)

Booking.com