Vadász Panzió

Vadász Panzió (1) Vadász Panzió (2) Vadász Panzió (3)
Vadász Panzió adatai:
cím:
Vadász Panzió
3902   Szerencs
37-es főút mellett
telefon:
30/289-0809
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.
szobák:
3
férőhely:
12
ár / fő:
4000 - 4000 HUF

Leírás
Érdekelt Ön a vadászat témakörében? Szeretne egy olyan helyen megszállni, ahol nem csupán pihenni, de akár vadászni is tud? Ha a válasz igen, akkor Önnek a Vadász Panzió ideális választás! Ez a Szerencs településén fekvő, vendégszerető szálláshely egész évben nyitva áll vendégei előtt, készen arra, hogy kielégítse minden erre járó igényét.

Szerencs Észak-Kelet Magyarországon fekszik, a Hegyalja és a Zempléni hegység kapujában. Éppen ezért ideális túrázási és vadászati lehetőségeket biztosít. Maga a vendégház 12 férőhellyel bír, amely 3 darab 4 ágyas szobát foglal magában. 3 fürdőszoba, egy kényelmes, kultúrált WC, társalgó és konyha várja a vendégeket.

Ezen felül egy fedett pihenőhellyel, tűzrakóhellyel, grillezővel és számtalan egyéb sportolási lehetőséggel várjuk Önt és kedves családját. Nálunk lehetőség van gyermekfelügyeletre is, sőt, tájjelegű ételek készítését is vállaljuk. Mire vár még? Jelentkezzen be hozzánk még ma!
Vadász Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, étterem, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com