Aranyosi Vendégház

Aranyosi Vendégház adatai:
cím:
Aranyosi Vendégház
3418   Szentistván
József Attila u. 1.
telefon:
49/338-457, 49/338-210
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Aki szeretne kikapcsolódni és elmenekülni kicsit a szürke hétköznapok elől, az már biztosan tudja, hogy a hegyvidék tökéletes célpont, hiszen a friss levegő és a természet közelsége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az ember jól érezhesse magát. Éppen ezért hívjuk Önt és kedves családját, barátait az Észak-Magyarországon található Aranyosi Vendégházba, amely Szentistvám településen található.

A szállás tulajdonképpen egy falusi vendégház, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt és számtalan szolgáltatással igyekszik felejthetetlenné tenni az itt töltött időt. Szobáink kényelmesek és jól felszereltek. A konyhában minden megtalálható, ami otthonossá teszi a főzést, sütést.

Az épülethez tartozó belső udvaron kerti tűzhely került kialakításra, ahol főzni és sütni egyaránt lehet. Kerti parti esetén a kerti bútorok is rendelkezésre állnak, de aki autóval érkezik, annak sem kell aggódnia. Látogasson meg minket és élvezze a természet adta örömöket ezen a csodálatos vidéken!
Aranyosi Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, parkoló, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com