Csatár Vendégház

Csatár Vendégház (1)
Csatár Vendégház adatai:
cím:
Csatár Vendégház
9970   Szentgotthárd-Farkasfa
Hegyi u. 24.
telefon:
30/474-2834
fax:
94/381-953
nyitva:
március 15-november 6.
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
A Csatár Vendégház március 15-től egészen november 6-ig várja kedves vendégeit ezen a csodálatos vidéken, egy kellemes hétvége, esetleg néhány nap erejéig. A nyugat-dunántúli régió nem csak azért híres, mert természetjárási szempontból sok érdekes látnivaló található itt, hanem azért is, mert közel az osztrák határ, ami még vonzóbbá teszi ezt a célpontot.

A Csatár Vendégház szobáiban minden megtalálható, ami kellemessé és kényelmessé teszi az itt töltött napokat. Fel vagyunk szerelve konyhával, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel, egy kényelmes, tágas ebédlővel, zuhanyzóval, WC-vel és fürdőkáddal.

Ezen kívül az épülethez tartozó udvarban szalonnasütő hely és bográcsozó is található, így vendégházunk tökéletes helyszínül szolgál főzésekhez és kerti partikhoz. Ne késlekedjen hát, legyen a vendégünk!
Csatár Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, lovaglás, vadászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, posta

Tagságok: Falusi Turizmus Vas Megyei Szövetsége

Booking.com