Szent Andrea Panzió

Szent Andrea Panzió (1)
Szent Andrea Panzió adatai:
cím:
Szent Andrea Panzió
2000   Szentendre
Egres út 22.
telefon:
26/301-800, 26/311-989
fax:
26/500-804
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.
13 szoba
férőhely:
48 fő
(2 ágy/szoba
5-6 ágy/szoba)
ár / fő:
2400 - 6000 HUF

Leírás
Szentendre egy igazi gyöngyszem a turisták számára. Gondoljunk csak a lágyan kanyargó Dunára, a Korzóra, ahol minden nyáron nyüzsögnek az önfeledten szórakozó emberek és természetesen Budapest közelségére, ahol minden szinte minden utcasarkon van valami látnivaló és szórakozási lehetőség. Ide invitáljuk  kedves vendégeinket, egészen pontosan a Szent Andrea Panzióba.

Szobáink minden létező komfortelemmel fel vannak szerelve, így az ide látogatók semmiben nem szenvedhetnek hiányt. A belső kertben lehetőség van bográcsozásra, főzésre és kerti parti rendezésére is, így akár családok, akár baráti társaságok jelentkezését is szívesen várjuk.

A környéken lévő lehetőségek iránt érdeklődők tekintsék meg Szentendre honlapját, hiszen felsorolni is nehéz lenne az itteni látványosságokat!
Szent Andrea Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com